Hvem er vi?

....vi er ikke tanter;)

Her kommer en liten presentasjon av oss som jobber i barnehagen:)

Karin Pettersen

Pedagogisk leder

Karin er grunnlegger av barnehagen og tidligere kaptein på skuta. Hun er nåværende pedagogisk leder og creative manager, og kommer stadig med nye ideer til lek og kreativitet. Hun er en autoritativ voksen, eller varm og grensesettende, som vi best liker å si. Hun er faglig oppdatert, strekker seg langt for barn og medarbeidere, og har alltid plass på fanget.

Inger Pernille Ryste

Pedagogisk leder

Inger Pernille er også grunnlegger av barnehagen. Hun har gått gradene fra assistent til nåværende pedagogisk leder. Inger Pernille har en latter som du kan høre helt til månen. Hun er et ja-menneske, har plass til alle på fanget, og elsker å hoppe i sølepytter. Ikke vær overrasket om du møter henne på jobb med en melon på hodet eller utkledd som gullfisk. Inger Pernille minner oss på at vi har god tid i en travel hverdag.

Margrethe Handeland

Assistent

Margrethe er ofte bestemor i lek. Hun er bestemor på ekte også, og kler derfor rollen godt. Men Margrethe er mer enn dette. Hun er omsorgsfull og kreativ og elsker å være ute. Hun lar seg ikke stoppe av regnvær eller sterk kuling fra vest. Hun er godt forankret og er en trygg havn for barna våre. 

Ingrid Bjørnestad Hestad (permisjon)

Barne- og ungdomsarbeider

Å ansette Ingrid er noe av det smarteste vi har gjort. Hun er snill, trygg og omsorgsfull og har en lun og god humor. Hun har en hel haug av ideer til lek, organisering og ulike områder med forbedringspotensiale. Ingrid har orden i sysakene, og det trengs i en travel hverdag!

Oddrun Eide Røiseland

Styrer

Tidligere "dekksjente" og nåværende kaptein. Prøver så godt hun kan å styre skuta i havn. Jobber litt på kontor og litt på avdeling, men trives aller best ute.  Jobber for at hverdagen skal preges av god stemning, humor og profesjonelle ansatte. Er fantastisk takknemlig for alle medarbeidere som er nevnt over. Liker også å runse.

Øvrige ansatte

Solveig Ariansen - renholder

Åse Merete Røiseland - barne- og ungdomsarbeider

Heidi Anita Erga - barne- og ungdomsarbeider (vikariat til 31.12.22)

Oddbjørg Skofteland - barnehagelærer (vikariat til 31.12.22)